Poliţiştii au declanşat o anchetă în cazul unui copil de 11 ani bătut cu palmele şi cu pumnii de o adolescentă într-un parc din municipiul Braşov, imagini cu agresiunea fiind postate pe internet. La ora transmiterii acestei ştiri, copilul este audiat de poliţişti, de faţa fiind şi părinţii acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile video cu momentul în care copilul este bătut de o adolescentă au fost publicate pe Facebook. Agresiunea a avut loc seara, într-un parc din cartierul braşovean Rădăcău, iar până acum nu se cunoaşte data înregistrării.

În filmuleţ se poate vedea cum băiatul este lovit cu palmele şi cu pumnii peste faţă de adolescentă, pe care o roagă să îl lase în pace. La un moment dat, copilul începe să plângă şi îşi cere iertare, însă fata continuă să-l lovească. Alţi tineri care sunt de faţă îi cer fetei permisiunea să-l lovească şi ei pe băiat, amuzându-se de situaţie. 

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz, iar copilul bătut este audiat, la ora transmiteri acestei ştiri, la Secţia nr. 4 Poliţie. La audieri participă şi părinţii copilului şi un reprezentant de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi de Protecţie a Copilului.

”Un reprezentant al Direcţiei Generale de de Asistenţă Socială şi de Protecţie a Copilului asistă la audierea victimei. În funcţie de ce se va stabili în cadrul anchetei, urmează să fie făcut un plan de supraveghere şi asistenţă specific“, a declarat Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov.

Din primele cercetări reiese că fata care l-a lovit pe băiat este din cartierul braşovean Florilor şi are 14 ani, fiind elevă în clasa a VIII-a. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.