Poliţiştii din Bucureşti fac cercetări în cazul unui incendiu care a izbucnit la o terasă aflată într-un parc din Sectorul 1 şi care a provocat pagube materiale. Totodată, un bărbat de 47 de ani a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 4.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o terasă situată într-un parc din Sectorul 1, a izbucnit un incendiu.
 
”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi echipaje de pompieri, care au intervenit pentru lichidarea incendiului, ce era extins la spatiul de depozitare al debarcaderului şi patinoarului, aparţinând unei societăţi comerciale, fiind soldat cu pagube materiale. De asemenea, la momentul izbucnirii incendiului, în interiorul terasei se afla un bărbat, în vârstă de 47 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare”, a arătat sursa citată.
 
De asemenea, poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 3 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.