Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă după ce un incendiu şi o explozie s-au produs la un chioşc de ziare din Sectorul 2. Primele date arată că femeia care lucra acolo a pornit o butelie pentru a se încălzi. În urma incidentului, chioşcul a ars, iar un autoturism din apropiere a fost avariat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţişti de la Secţia 7 au fost sesizaţi, luni, prin sistem 112, despre faptul că, la o adresă din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie.
 
”Astfel, poliţiştii Secţiei 7 care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au identificat o femeie, în vârstă de 70 de ani, angajata unui chioşc de ziare, iar din primele cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pornit o butelie în interiorul chioşcului pentru a se încălzi, moment în care a luat foc. La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, iar în urma acestuia, chioşcul unde se comercializau ziare şi cărţi a ars în totalitate, fără a se extinde la alte imobile şi fără a exista victime omeneşti”, a transmis sursa citată.
 
De asemenea, au fost produse distrugeri la un autoturism parcat în proximitate.
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, pentru distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.