Poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă după ce, într-o tabără la care au participat mai mulţi elevi ai unui liceu din Cluj-Napoca, doi băieţi ar fi fost abordaţi de un altul pentru a "desfăşura activităţi de natură sexuală".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat, joi, că s-a sesizat după apariţia unui materiale de presă care prezenta un incident desfăşurat în timpul unei excursii la care ar fi participat elevi ai unei unităţi şcolare din municipiul Cluj-Napoca, iar poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au început verificări.
 
"Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 - 29 mai a.c., în timpul excursiei desfăşurate în localitatea Şaru Dornei, din judeţul Suceava, doi elevi ar fi fost abordaţi de către un altul, cu intenţia de a desfăşura activităţi de natură sexuală. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes", a a arătat sursa citată.
 
De asemenea, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au făcut demersuri pentru informarea reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului privind această situaţie.
 
Potrivit Cluj24.ro, este vorba despre elevi ai Liceului Teoretic "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, în vârstă de 10 ani. În tabăra respectivă, un băiat le-ar fi dat jos pantalonii altor doi şi ar fi întreţinut relaţii sexuale orale, fiind surprinşi de un alt elev, care a anunţat învăţătoarea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.