Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi că au fost sustrase mai multe bunuri dintr-un cămin studenţesc din Sectorul 6. Instituţia transmite că sunt sigure cămionele studenţeşti, acesta fiind primul incident înregistrat de la începutul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 iulie 2023, în jurul orei 03:30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, atât lui, cât şi unei femei, i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri din camera de cămin, situat în Sectorul 6, în care era cazat pentru o perioadă determinată”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au demarat verificările în cauză, în vederea identificării persoanei bănuite de săvârşirea faptei.

”Cercetarile sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, au mai transmis poliţiştii.

Surse judiciare au precizat că s-au sustras 2 laptopuri, un ceas, un rucsac, o pereche de ochelari, încarcător de telefon şi încărcator de laptop.

Persoanele de la care s-a furat erau cazate temporrar pentru că participau la nişte cursuri.

Poliţiştii precizează că sunt sigure căminele din Bucureşti.

”Facem precizarea că spaţiile de cazare reprezintă un loc sigur pentru studenţi, şi întărim această idee prin faptul că, de la începutul anului curent şi până în prezent, nu a fost înregistrată nicio faptă de furt din campusul respectiv, cu excepţia celei menţionate anterior”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.