Un poliţist din judeţul Bacău este cercetat de procurori pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, după ce, cu o alcoolemie de 2,1 la mie, a provocat un accident în urma căruia două persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, accidentul s-a petrecut în localitatea Holt, de pe drumul naţional DN 2F, după ce agentul de poliţie judiciară, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii pe care o conducea şi, ajuns pe contrasens, a intrat în plin într-un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii lovite şi pasagerul din dreapta sa au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Odată cu efectuarea expertizei medico-legale toxicologie, s-a constatat că agentul de poliţie avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 2,1 g/litru alcool pur în sânge. În cauză, nu au fost luate măsuri preventive faţă de poliţist, fiind efectuate cercetări faţă de acesta în stare de libertate”, se arată într-un comunicat pus la dispoziţie, vineri, pentru News.ro, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Procurorii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele poliţistului pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.