Salvamontiştii din Zărneşti au intervenit, duminică, pentru a căuta o persoană care a dispărut, acţiunea neavând, însă succes. În curzul zilei de luni, căutările vor continua cu echipe canine din mai multe judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Uneori, în salvarea montanā, apar misiuni complicate de cāutate a unor persoane dispārute. Astazi, ne-am confruntat cu o astfel de situaţie”, a transmis, duminică seară, Salvamont Zărneţi.

Salvamontiştii şi jandarmii din Zărneşti, dar şi aparţinători ai persoanei dispărute au căutat întreaga zi, dar fără succes.

”Am luat decizia de a solicita sprijinul Salvamont România, respectiv a unitāţilor canine pregatite pentru astfel de misiuni. Mâine, alāturi de colegii din cadrul Serviciul Public Salvamont şi Salvaspeo al Consiliului Judeţean Harghita , Salvamont Salvaspeo Mures şi Salvamont Prahova , care dispun de unitāţi canine, încercam o strategie diferitā pentru a soluţiona acest caz”, au mai transmis salvatorii montani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.