O bătaie între mai multe persoane a avut loc, miercuri seară, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanţa, acolo fiind trimişi să intervină poliţişti, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Aceştia au găsit trei persoane, între care una cu răni la o mână, astfel că a fost chemată o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că, miercuri, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Polţiei municipiului Constanţa - Secţia 3 au fost sesizaţi că, în zona Casa de Cultură, a avut loc o agresiune fizică între mai multe persoane.
 
Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 
”Până în acest moment, în imediata apropiere a zonei în care ar fi avut loc conflictul au fost identificate 3 persoane, una dintre ele prezentând urme vizibile de violenţă în zona mâinii. Pentru aceasta a fost solicitată o ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoanele în cauză urmează a fi conduse la sediu, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.