Alte 20 de localităţi din patru judeţe ale Moldovei nu au energie electrică luni, la aproape o zi de când reţeaua de transport a fost afectată de vântul puternic. Potrivit reprezentanţilor furnizorului de electricitate, în cele 22 de sate rămase fără curent duminică situaţia s-a remediat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vântul puternic din ultimele 24 de ore a afectat reţelele de transport a energiei electrice din patru judeţe ale Moldovei, unde 20 de localităţi au rămas fără curent, în special în cursul nopţii de duminică. Astfel, au rămas nealimentate cu energie electrică şapte localităţi din Suceava, cinci din Neamţ şi câte patru în Vaslui şi Iaşi. 

Potrivit reprezentanţilor E.ON România, toate localităţile fără curent sunt altele faţă de cele din urmă cu o zi, când 22 de sate, din patru judeţe, nu beneficiau de serviciile furnizorului de electricitate.

”Situaţia este foarte dinamică şi se modifică permanent. Echipele noastre aflate în teren depun eforturi pentru a realimenta cât mai repede localităţile rămase fără curent, însă, în multe zone, accesul se face pe jos întrucât condiţiile din teren nu permit deplasarea cu autovehiculele din dotare”, a declarat, luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al E.ON România, Sorin Munteanu.

Duminică,  22 de localităţi din patru judeţe din Moldova nu aveau energie electrică, dar între timp alimentarea a fost reluată în acele zone.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.