Poliţia Bucureşti a fost sesizată, vineri dimineaţă, că în sediul Tribunalului Bucureşti ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost deviat, la faţa locului intervenind pirotehniştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului Bucureşti, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituţiei este amplasat un dispozitiv cu potenţial exploziv”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost aplicate măsurile necesare - devierea traficului rutier în zonă, delimitarea şi interzicerea accesului în zonă.

”Persoanele din clădire au fost evacuate. Spaţiul este verificat de către specialişti pirotehnişti”, a mai transmis Poliţia.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.