Autorităţile din judeţul Gorj au intrat în alertă, vineri seară, după ce o persoană a anunţat că la termocentrala de la Rovinari a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Verificările au arătat că alarma a fost una falsă, apelantul fiind sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O persoană a anunţat, vineri seară, autorităţile din judeţul Gorj despre faptul că în localitatea Rovinari, în zona termocentralei, a fost amplasată o bombă. În judeţ au fost luate măsurile specifice în astfel de situaţii, iar verificările făcute au arătat că a fost vorba despre o alarmă falsă.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Reprezentanţi ai ISU Gorj au precizat că apelantul a fost identificat, iar faţă de acesta autorităţile judiciare vor dispune măsurile legale.
 
”La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi cu privire la o alertă cu bombă, în incinta Termocentralei Rovinari. A fost identificat apelantul, care se afla în stare de ebrietate. Poliţiştii efectuează verificări, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a transmis, la rândul său, IPJ Gorj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.