Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti s-a dovedit falsă, în urma controalelor desfăşurate în clădire, anunţă Poliţia Română, care precizează că vor fi făcute verificări pentru găsirea bărbatului care a sesizat prin 112 existenţa unui dispozitiv exploziv şi vor fi luate măsurile care se impun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a încheiat. Apelul 112 nu se confirmă. Se fac verificări pentru depistarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale”, anunţă Poliţia Română.

Poliţia Capitalei a fost sesizată prin 112, în jurul orei 12.20, de un bărbat care afirma că în interiorul clădirii Curţii de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv.

Instituţia a fost evacuată, iar la faţa locului au fost trimişi specialişti ai Serviciului Pirothnic, precum şi câini poliişti pentru verificarea clădirii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.