Din cauza vântului puternic, o comună din Timiş şi trei sate aparţinătoare au rămas fără curent electric. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis un container cu generator de mare capacitate, urmând ca alte două să ajungă în zonă, din Arad şi Hunedoara. Procesul electoral nu a fost întrerupt, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, localitatea Traian Vuia, din estul judeţului Timiş, a rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic.

”Ca urmare a vântului puternic în zona de est a judeţului Timiş, comuna Traian Vuia şi 3 sate aparţinătoare (Sudriaş, Susani şi Jupani) au rămas nealimentate cu energie electrică. Este afectată o linie de medie tensiune, cu o estimare a timpului de remediere în cursul acestei zile”, a transmis ISU Timiş.

În zonă a fost trimis un container de la Lugoj, alte două urmând să ajungă din Arad şi Hunedoara.

”Pentru a preîntâmpina prelungirea duratei de întrerupere a furnizării cu energie electrică, în urma solicitării ISU Timiş, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus dislocarea unui container suport logistic tip 4 de iluminat de la Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi încă două containere care vor veni în sprijin din cadrul ISU Arad şi ISU Hunedoara. Containerele de suport logistic tip 4 de iluminat vor rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică”, potrivit ISU Timiş.

Procesul electoral nu este întrerupt în această localitate, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.