Biroul Electoral Judeţean Iaşi s-a autosesizat după ce mai mulţi cetăţeni din localitatea Ţibăneşti au reclamat faptul că în comună, în apropierea secţiilor de votare, sunt amplasate bannere ale candidatului PSD la Preşedinţia României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marian Grigoraş, membru în BEJ Iaşi, susţine că ar fi vorba în total despre opt bannere, unele fiind amplasate în imediata vecinătate a secţiilor de vot.

“Continuarea popagandei după închiderea campaniei este interzisă. Preşedinţii secţiilor de vot au atribuţii în apropierea secţiilor şi puteau să solicite îndepărtarea bannerelor, fără a mai fi necesară sesizarea biroului electoral. Am trimis sesizarea către Poliţie, urmând a fi luate măsurile necesare“, a declarat pentru News.ro, Marian Grigoraş, membru al BEJ Iaşi.

La Ţibăneşti, prezenţa la vot până la ora 15.00 era de 30,5 la sută, apropiată de cea înregistrată la nivelul judeţului Iaşi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.