O femeie a murit, duminică după-amiază, în curtea unei secţii de votare din judeţul Argeş, ea părăsind secţia după ce îşi exercitase dreptul la vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, unei femei de 69 de ani i s-a făcut rău în curtea liceului unde este amenajată secţia de votare numărul 173 din localitaeta Ştefăneşti, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical.
 
Cadrele medicale nu au reuşit să o salveze, femeia fiind declarată decedată. Femeii i se făcuse rău după ce plecase din secţia de votare astfel încât procesul electoral nu a fost întrerupt. 
 
Cazuri similare au avut loc şi în judeţul Dolj. Un bărbat a murit în secţie, înainte de a apuca să voteze, iar un altul în apropierea unei secţii de votare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.