Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Alba după ce a violat o femeie într-un hotel, ameninţând-o cu un cuţit. Procurorii au precizat că el fusese eliberat recent din penitenciar şi avea condamnări pentru infracţiuni cu violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au anunţat că un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol. 
“La data de 30.01.2024, în intervalul orar 02:00 – 03:48, în timp ce se afla într-o cameră din cadrul Hotelului Cetate din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, prin ameninţarea cu un cuţit, inculpatul a constrâns persoana vătămată să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia. Pentru a scăpa, persoana vătămată a profitat de un moment în care inculpatul purta o convorbire telefonică, s-a îmbrăcat parţial, s-a deplasat la uşă şi a descuiat-o, iar în momentul în care a încercat să iasă, a fost prinsă şi lovită de către inculpat cu pumnul în gură, reuşind să fugă doar după ce s-a smucit din braţele acestuia”, au precizat procurorii.
Ei au adăugat că, după ce a ieşit din cameră, femeia a fugit pe scările hotelului şi a anunţat poliţiştii. 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei, care a decis arestarea sa preventivă. 
Procurorii au menţionat că bărbatul fusese eliberat condiţionat din penitenciar la data de 5 decembrie 2023.  
“Cu privire la persoana inculpatului, din analiza fişei de cazier judiciar rezultă că acesta se află în stare de recidivă, fiind liberat condiţionat din penitenciar la data de 05.12.2023. De asemenea, mai rezultă că acesta a mai fost condamnat pentru comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav, viol, lipsire de libertate în mod ilegal, evadare şi tâlhărie calificată”, au mai transmis procurorii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.