Un tânăr de 21 de ani din judeţul Cluj a murit, duminică, într-un accident rutier produs în judeţul Alba, după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp. La faţa locului au fost mobilizate echipaje SMUR, Salvamont, Poliţie, dar şi un elicopter SMURD. Din păcate, medicii nu au reuşit să-l salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salvatorii montani ai Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Alba au acţionat ca echipă de prim răspuns şi ulterior sosirii ambulanţei, de suport, la un grav accident rutier în care este implicat un motociclist. Evenimentul a avut loc la ieşirea din Rimetea spre Buru”, a anunţat, duminică, Salvamont Alba.

Sursa citată a precizat că un elicopter SMURD a aterizat în apropiere, pentru transportul motociclistului accidentat.

Victima, un tânăr de 21 de ani din Turda, era în stop cardio-respirator şi, după aplicarea protocolului de resuscitare, medicii au declarat decesul.

Poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea o motocicletă, tânărul a intrat în coliziune cu un stâlp din afara părţii carosabile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.