Un militar a murit, vineri, în timp ce descărca un tanc pentru parada de 1 Decembrie. Incidentul s-a produs în gara din Alba-Iulia şi se pare că bărbatul a atins firele de înaltă tensiune.Militarul mort la Alba-Iulia făcea parte din Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA” din Turda, aun anunţat, vineri, reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN). Aceştia au precizat că a fost deja anunţat Parchetul Militar care va prelua dosarul, fiind, de asemenea, făcută o anchetă de către o comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI MApN: Militarul mort la Alba-Iulia făcea parte din Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA” din Turda; a fost anunţat Parchetul Militar

Un subofiţer şi-a pierdut viaţa, vineri dimineaţă, în gara din Alba Iulia, după ce s-a electrocutat în timpul descărcării unor tancuri aduse pentru parada de 1 Decembrie, anunţă Ziarul Unirea.

Sursa citată precizează că bărbatul s-ar fi urcat pe un tanc ce era adus de la Turda şi a atins firele de înaltă tensiune. La faţa locului s-au deplasat şi echipaje ale ISU Alba, dar nu au mai putut salva militarul.

Cercetările au fost preluate de către MApN, perimetrul accidentuui fiind securizat.

Deocamdată, MApN nu a transmis detalii cu privire la incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.