Jandarmii din Alba au intervenit pentru deblocarea unei maşini în care se aflau două persoane şi care a rămas înzăpezită în apropiere de Poarta Raiului. În zonă stradul de zăpadă măsoară peste 40 de centimetri, iar temperatura înregistrată este mult sub zero grade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Jandarmeriei Alba au anunţat, vineri, că, în urma unui apel la 112, jandarmii de la postul montan Şugag au intervenit pentru deblocarea unui autoturism înzăpezit.  
 
“Vehiculul se afla la aproximativ trei kilometri de Poarta Raiului şi în acesta se aflau doi adulţi. Cei doi plecaseră din localitatea Daia Română şi intenţionau să ajungă la Poarta Raiului, dar nu au mai putut înainta prin stratul de zapadă. Jandarmii au intervenit pentru repunerea autoturismului pe partea carosabilă, iar persoanele în cauză s-au întors spre oraşul Cugir”, au transmis aceştia.
 
Ei au precizat că în zonă stratul de zăpadă este unul consistent, măsurând peste 40 de centimetri, iar temperaturile sunt mult sub zero grade. Jandarmii le recomandă turiştilor care frecventează zona să nu plece la drum neechipaţi corespunzător, iar dacă întâmpină dificultăţi să sune la 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.