Un tânăr care s-a accidentat, luni, după ce a căzut cu o motocicletă de teren, în zona Piatra Craivii din judeţul Alba, a fost transportat de salvamontişti până la o ambulanţă, fiind apoi dus la Spitalul Judeţean Alba. El a suferit mai multe traumatisme, inclusiv la coloana vertebrală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor publicate de Serviciul Public Judetean Salvamont Alba, pe pagina de Facebook, luni, Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Alba a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre faptul că la Piatra Craivii s-a produs un accident a cărui victimă era un tânăr practicant de motocross. Acesta se afla împreună cu un grup de prieteni, de asemenea practicanţi de enduro.

Două echipaje de salvatori montani au intervenit pentru evacuarea victimei, care a suferit multiple traumatisme la nas, la un picior şi la coloana vertebrală, în urma căzăturii cu motocicleta de teren. După acordarea primului ajutor medical la fata locului, el a fost transportat până la echipajul ambulanţei S.A.J., care l-a dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Alba pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri medicale.

”În această perioadă, în condiţii de temperaturi neobişnuit de mari şi în lipsa zăpezii, multe persoane preferă să iasă în natură. Cu biciclete, motociclete, pe jos sau cu ATV-uri, experimentaţi sau cu mai puţină experienţă, celor care aleg aceste mijloace de agrement le recomandăm să manifeste prudenţă. Îi rugăm să ţină seamă că intervenţiile în locuri izolate, la distanţe mari de localităţi pot presupune timpi îndelungaţi până la sosirea echipajelor Salvamont”, au transmis salvamontiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.