Doi copii în vârstă de 11 şi 13 ani au fost salvaţi, marţi, de pompierii din judeţul Alba, după ce în timp ce se aflau la joacă pe malul râului Sebeş au fost surprinşi de debitul crescut al apei, în urma unei deversări controlate, şi s-au urcat în copaci. Cei doi au fost duşi la CPU Sebeş, fata de 13 ani având o hipotermie uşoară, iar băiatul - atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, este vorba despre doi copii - un băiat în vârstă de 11 ani şi o fată de 13 ani - care se aflau la joacă pe malul râului Sebeş.

"În momentul în care se aflau în apropierea albiei râului, din cauza faptului că a crescut debitul foarte mult, ca urmare a deversării controlate a barajului de la Petreşti, minorii au fost surprinşi şi s-au urcat în copaci. Băiatul a reuşit să sune la 112 pentru alertarea forţelor de intervenţie", au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Copiii au fost salvaţi de pompierii din Sebeş, fiind transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Sebeş. Fata prezenta uşoară hipotermie, echimoze şi escoriaţii la picioare, iar baiatul avea atac de panică.

Copiii au rămas pentru mai multe investigaţii la CPU Sebeş - Pediatrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.