Un copil de doi ani din judeţul Alba a căzut, marţi, într-o fântână adâncă de aproximativ opt metri, salvatorii reuşind să îl aducă la suprafaţă. Micuţul era inconştient şi a fost resuscitat timp de o jumătate de oră, urmând să fie preluat de la Aiud de un elicopter, pentru a fi dus la spital la Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în localitatea Livezile din judeţul Alba, un copil de doi ani a căzut într-o fântână cu o adâncime de aproximativ 8 metri.
 
Până la ajungerea echipajelor de pompieri, un localnic a intrat în fântână pentru a-l recupera pe copil, iar între timp acolo a ajuns şi un echipaj de salvatori care a reuşit aducerea la suprafaţă a micuţului, care era inconştient.
 
Echipajul SMURD l-a resuscitat pe copil timp de 30 de minute, până la sosirea unui echipaj de terapie intensivă cu medic.
 
Ulterior, micutul a fost preluat de ambulanţa SMURD şi transportat spre localitatea Aiud, unde a fost alertat un elicopter care îl va prelua şi îl va duce la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.