Poliţiştii din judeţul Alba au deschis o anchetă şi fac verificări cu privire la moartea unui bărbat de 34 de ani care s-ar fi împuşcat accidental cu o puşcă de vânătoare. Bărbatul ar fi descărcat arma, împuşcându-se în cap, arată primele date.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la o stână de animale de pe raza comunei Poşaga.

”La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanţe periculoase şi criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că, un tânăr de 34 de ani, din comuna Poşaga, deţinător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împuşcare”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul, dosarul deschis de aceştia vizând infracţiunea de ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.