O alarmă cu bombă a avut loc, miercuri, la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui, iar sute de elevi au fost evacuaţi, poliţiştii precizând că alerta a fost primită pe e-mailul Poliţiei Locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: IPJ Vaslui a menţionat că alarma cu bombă nu a fost confirmată. 
 
“În urma verificărilor efectuate, instituţiile implicate au stabilit că sesizarea nu se confirmă. Sunt continuate verificările, în vederea depistării persoanelor care au alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acestora la răspundere”, a transmis IPJ Vaslui.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a anunţat că Poliţia Locală Vaslui a primit, miercuri, la ora 11.19, pe adresa de e-mail a unităţii, un mesaj electronic referitor la amplasarea unor materiale explozive, în incinta liceului Mihai Kogălniceanu din municipiul Vaslui.
 
Unitatea de învăţământ, în care se aflau sute de elevi, a fost evacuată.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile fac verificări la liceul respectiv şi caută eventualele materiale explozive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.