Poliţiştii constănţeni au stabilit că alarma cu bombă de la Medgidia a fost falsă, anchetatorii nereuşind să găsească maşina suspectă indicată de către persoana care a sunat la 112, iar bărbatul respetiv va fi amendat pentru fapta sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii legii au verificat zona unde fuseseră sesizaţi că s-ar afla o maşină suspectă în care ar exista o bombă şi au stabilit că alarma a fost falsă.

Bărbatul care i-a anunţat despre acest lucru va fi sancţionat contravenţional pentru fapta sa. De asemenea, el urmează să fie supus şi unui control psihiatric. 

Poliţistii din Medgidia au fost sesizaţi, marţi după amiază, printr-un apel la 112, de către un bărbat de 36 de ani că în zona unui supermarket de la intrarea în municipiul Medgidia ar staţiona un autoturism în interiorul căruia s-ar găsi o bombă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.