Cei doi bărbaţi din Galaţi căutaţi pentru că au agresat în trafic un alt tânăr au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce unul a încercat să fugă din ţară iar altul s-a predat. De asemenea, victima celor doi a fost reţinută pentru 24 de ore iar joi, toţi trei urmează să fie prezentaţi în faţa procurorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi în urma investigaţiilor au fost identificate şi depistate şi cele două persoane care au participat la altercaţie, fiind vorba despre doi bărbaţi, cu vârstele de 24 de ani, respectiv 31 de ani, nu 20 de ani cum s-a precizat anterior, ambii cu domiciliul în municipiul Galaţi.  Bărbatul cu vârsta de 24 de ani a fost depistat în Aeroportul Otopeni, acesta încercând să părăsească ţara şi să se sustragă cercetărilor, după ce fusese contactat şi citat telefonic de organele de cercetare penală, iar acesta a precizat că se va prezenta la sediul secţiei de poliţie, în vederea clarificării situaţiei.
Poliţiştii s-au deplasat la aeroport de unde l-au preluat şi condus apoi la sediul Secţiei 2 Poliţie Galaţi. 
Bărbatul cu vârsta de 31 de ani a fost căutat la mai multe adrese pe raza municipiului Galaţi, fără a fi găsit, însă ulterior, acesta s-a prezentat de bună voie la poliţie. Din cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul de 31 de ani ar fi condus autoturismul şi l-ar fi şicanat în trafic pe tânărul de 20 de ani, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
După audieri şi după administrarea materialului probator în cauza penală în care au fost efectuate cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei bărbaţi, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.