Adolescentul de 17 ani din Mărăşeşti care în noaptea de miercuri spre joi şi-a omorât colegul de salon, un bărbat de 63 de ani, din Garoafa, fusese diagnosticat recent cu HIV/SIDA. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Focşani spun că acesta era internat de mai multe zile în secţia de Boli Infecţioase, fără să fi avut în acest timp vreun conflict cu alţi bolnavi sau cu personalul medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, adolescentul din Mărăşeşti a fost internat în urmă cu câteva zile în Secţia de Boli Infecţioase, unde venise cu febră şi vărsături.

Conform lui Cosma, acesta fusese diagnosticat recent cu HIV SIDA şi era un caz social.

”Tânărul nu a avut în acest timp niciun fel de conflict nici cu personalul medical, şi nici cu alţi bolnavi. Este primul caz de acest gen înregistrat în istoria Spitalului Judeţean Focşani”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Cosma.

La ora transmiterii acestei ştiri, tânărul de 17 ani este încă audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Adolescentul internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Focşani şi-a omorât, în noaptea de miercuri spre joi, colegul de salon, un bătrân de 63 de ani, pe care l-a lovit în cap cu un baston ortopedic. Tânărul a încercat apoi să fugă din spital, dar a fost oprit de către paznicul unităţii medicale care, atunci când l-a însoţit înapoi în salon, l-a găsit pe bătrân căzut lângă pat, într-o baltă de sânge.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.30, poliţiştii au fost sesizaţi că, într-o secţie a Spitalului Judeţean Focşani, un pacient a murit în urma unui conflict spontan izbucnit cu colegul de salon.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că între adolescent şi colegul său de salon, un bărbat de 63 de ani, a avut loc o dispută în urma căreia minorul l-a lovit pe bătrân cu un baston ortopedic, acesta decedând.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, şi conducerea unităţii medicale a deschis o anchetă pentru a stabili firul evenimentelor.

Din primele date furnizate de către reprezentantul spitalului, conflictul între cei doi ar fi izbucnit după miezul nopţii, la scurt timp după ce pacienţii au primit tratamentul şi în momentul în care medicii şi asistenţii ar fi fost ocupaţi cu preluarea unei urgenţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.