Adolescentul de 16 ani care a evadat, luni, din sediul Poliţiei Judeţene Galaţi, a fost prins când încerca să se întoarcă acasă, fiind reţinut pe bază de ordonanţă. Poliţiştii de sub paza cărora fugise sunt cercetaţi penal pentru neglijenţă în serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, evadatul a fost prins de poliţişti, în Galaţi, în timp ce încerca să revină la domiciliul său. El a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi va fi încarcerat în arestul IPJ pentru ca apoi să fie transferat într-un centru de reeducare pentru minori, conform sentinţei pronunţate de Judecătoria Galaţi.

Poliţiştii care l-au scăpat pe adolescent de sub pază sunt cercetaţi penal pentru neglijenţă în serviciu.

Adolescentul, care din februarie anul acesta are o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioadă de un an, în urma unei tâlhării, a fost prins luni de către poliţişti de la Secţia 4 Poliţie Galaţi. El a fost predat poliţiştilor de la Biroul Urmăriri şi, în jurul orei 14. 30, profitând de un moment de neatenţie a acestora, a fugit din sediul Poliţiei.

Conform Biroului de Relaţii cu Presa al IPJ Galaţi, s-a întocmit dosar penal pentru evadare şi neglijenţă în serviciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.