Cei 15 adolescenţi implicaţi în accidentul de pe DN 2, din judeţul Vrancea, sunt fotbalişti la echipa de juniori a Gloriei Buzău. Tinerii se întorceau acasă de la Miercurea Ciuc, iar în Vrancea microbuzul în care se aflau a derapat din cauza poleiului şi a zăpezii şi a ieşit de pe şosea, unde a rămas blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Adrian Petre, sportivii implicaţi în accidentul din Vrancea sunt din echipa de juniori a Gloriei Buzău.
Sâmbătă seară, ei se întorceau la Buzău de la Miercurea Ciuc, unde au disputat un meci.

Pe DN 2 D, între localitatea covăsneană Ojdula şi localitatea vrânceană Tulnici, microbuzul plin cu sportivi a derapat din cauza zăpezii şi a poleiului şi a ieşit de pe şosea, rămânând blocat într-un şanţ.

Şapte echipaje de pompieri au fost mobilizate la locul evenimentului.

Sportivii care au vârste între 16 şi 18 ani au fost preluaţi de autorităţi şi duşi la Primăria Tulnici unde vor rămâne până ce clubul Gloria Buzău va trimite în Vrancea un alt autocar care să-i preia.

Niciunul dintre sportivi nu a fost rănit.

În zona de munte a judeţului Vrancea, ninge de mai multe ore, carosabilul este acoperit cu polei şi un strat de zăpadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.