Fata de 12 ani din localitatea ialomiţeană Iazu, care a plecat de acasă luni seară, a fost găsită la locuinţa unui prieten, în judeţul Brăila, după aproape 15 ore de căutări ale Poliţiei şi ale familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, subinspectorul Ludmila Dascălu, în urma căutărilor desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ialomiţa, împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Griviţa, fata a fost găsită în comuna Roşiori, din judeţul Brăila.

Fata a fost găsită la locuinţa unui prieten. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar în prezent se află în custodia poliţiştilor ialomiţeni, urmând să fie încredinţată familiei, potrivit IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au căutat-o pe fata de 12 ani după ce aceasta a plecat luni de acasă, din comuna Iazu, şi nu a mai revenit.

Sesizarea a fost făcută de către tatăl minorei, care a declarat faptul că fiica lui a plecat de acasă în jurul orei 22:00 pentru a merge la un magazin şi nu s-a mai întors la adresa de domiciliu. În tot acest timp, nimeni nu a ştiut nimic de fată, iar poliţiştii au efectuat căutări pe tot parcursul nopţii trecute. dar şi marţi, până a fost descoperită.

"Poliţiştii le recomandă părinţilor, în situaţia dispariţiei unui minor, să anunţe în cel mai scurt timp autorităţile. Cu cât sesizarea este făcută mai repede cu atât cresc şansele ca minorul să fie găsit în cel mai scurt timp", a adăugat reprezentantul IPJ Ialomiţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.