Poliţiştii din Ialomiţa sunt în alertă după dispariţia unei fete de 12 ani, din comuna Iazu, care a plecat de acasă luni seară şi familia nu a mai putut lua legătura cu ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, subinspector de poliţie Ludmila Dascălu, fata de 12 ani a plecat de la domiciliul său, unde locuia cu părinţii şi cu fratele, luni, în jurul orei 22.00. Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de către tatăl său care le-a cerut sprijinul pentru găsirea fetei, în condiţiile în care nu a mai putut lua legătura cu ea.

"La data de 4 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată de tatăl minorei Gheorghiu Andreea Anica, în vârstă de 12 ani, că aceasta ar fi plecat de la domiciliul din comuna Iazu, şi nu a mai revenit până în prezent. Minora are aproximativ 1,70 m înălţime, 65 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochi albaştri, iar ca semn particular, are o urmă de arsură pe mâna dreaptă. La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu tricou de culoare galbenă, pantaloni de blugi de culoare neagră şi papuci", a declarat reprezentantul IPJ Ialomiţa.

Căutări au fost făcute toată noaptea de luni spre marţi şi continuă şi marţi dimineaţă, însă până acum nu s-a descoperit locul în care se află fata.

Poliţiştii le cer celor au văzut-o sau pot oferi detalii să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Anchetatorii nu au încă o fotografie a fetei care este dată dispărută, însă verificările sunt făcute în baza descrierii familiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.