Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost prins de jandarmii bucureşteni, în apropiere de Biblioteca Naţională, cu peste 200 de pliculeţe care conţineau un praf alb, el fiind dus la Poliţie şi ulterior predat reprezentanţilor de la Protecţia Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 06 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, jandarmii bucureşteni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei, în apropierea Bibliotecii Naţionale, au observat un tânăr ce manifesta un comportament asemănător persoanelor consumatoare de substanţe interzise, care, la vederea colegilor noştri, a încercat să se eschiveze pentru a evita contactul. În urma acţiunii desfăşurate şi a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 205 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb”, a transmis, vineri, Jandarmeria Bucureşti.
 
Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost dus la sediul secţiei de poliţie şi au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Având în vedere faptul că el are vârsta de 16 ani, a fost predat reprezentanţilor DGASPC. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.