Pompierii din Prahova au intervenit, joi după-amiază, pentru căutarea unui adolescent de 14 ani care a dispărut într-o baltă formată în zona unei balastiere. Băiatul a fost găsit, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Prahova a anunţat că băiatul a fost găsit şi s-au aplicat manevre de resuscitare, însă victima nu a răspuns, fiind declarat decesul. 
 
Anchetatorii au stabilit că băiatul era împreună cu mai mulţi copii, iar la un moent dat a alunecat. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Echipele de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova caută, joi după-amiază, un băiat de 14 ani despre care se presupune că s-a înecat în zona unei balastiere din localitatea Gura Vitioarei, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. 
 
La faţa locului intervin echipaje cu o barcă pneumatică, dar şi scafandri, de asemenea, au fost trimise şi o ambulanţă SMURD şi două maşini de stingere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.