Un adolescent din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, este cercetat penal de către poliţiştii din Giurgiu pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere”, anunţă IPJ Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noaptea de 26/27august a.c., ora 02.25, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Mihăileşti, în timp ce îşi desfăşurau atribuţiile de serviciu, pe D.N.6, în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu au oprit pentru control un autoturism, condus de către un tânăr, de 16 ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov”, anunţă IPJ Giurgiu.

Întrucât în urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care se continuă cercetări pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.