Un adolescent de 14 ani din localitatea Năeni, judeţul Buzău, este căutat de poliţişti după ce a plecat de acasă, în urma unui conflict cu mama sa. El este căutat şi în Buzău, dar şi în Prahova, judeţ unde a fost găsit atunci când mai fugise de acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, adolescentul şi mama lui s-au certat, iar femeia I-a confiscat băiatului telefonul mobil. La un moment dat, profitând de neatenţia mamei sale, adolescentul a fugit de acasă.

Dispariţia sa a fost anunţată Poliţiei o zi mai târziu. De atunci, adolescentul este căutat peste tot. Oamenii legii au făcut scotociri la Năeni, dar şi în judeţul Prahova, acolo unde băiatul a fost găsit atunci când a mai dispărut de acasă. 

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău caută un minor, în vârstă de 14 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Năeni, şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112", a transmis Poliţia Judeţeană Buzău.

Edmond Iuga are 14 ani, are o înălţime de 1,70 m, 60 de kilograme şi are o cicatrice de aproximativ doi centimetri pe frunte, deasupra sprâncenei drepte. La momentul plecării, el era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro cu gri, pantaloni sport de culoare închisă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.