Un adoolescent de 16 ani, urmărit internaţional, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti, el se afla într-o maşină care a fost oprită în trafic, pe o stradă din Sectorul 6. Tânărul este suspectat că a dat şapte spargeri la magazine din Germania, fiind emis mandat european de arestare pe numele său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitralei anunţă, marţi, că, acţionând pentru creşterea siguranţei în trafic, poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, în jurul orei 01.00, care circula pe un segment de drum, din Sectorul 6.

”Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul aflat în maşină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internaţional, împotriva acestuia fiind emis de către autorităţile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul altui stat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că adolescentul a fost preluat de către Serviciul Investigaţii Criminale şi a fost audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, împotriva acestuia fiind emisă o ordonanţă de reţinere.

Ulterior, el a fost introdus într-un centru de reţinere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că adolescentul este acuzat de 7 infracţiuni de furt calificat.

El spărgea geamurile unor vitrine şi sustrăgea bunuri din magazine din Germania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.