Administratorul clinicii din Bucureşti unde au fost găsite documente parafate cu ştampile ale unor medici care nu mai aveau contract şi fără a exista un consult medical a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Administratorul clinicii medicale a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au făcut, marţi, percheziţii la o clinică privată din Bucureşti, fiind ridicate peste o mie de documente privind eliberarea de fişe medicale pentru permisul auto, pentru siguranţa transportului şi pentru permis de port armă, întrucât există suspiciunea că au fost parafate fără consult sau că parafele aplicate aparţin unor medici care nu mai au contract cu această clinică.

Cercetările au început în luna aprilie, când un medic a sesizat că a fost informat de o persoană că i-a văzut parafa pe un astfel de document. Medicul respectiv a sesizat Poliţia, având în vedere ca de peste un an a încheiat colaborarea cu clinica privată.

"După efectuarea percheziţiei şi ridicarea documentelor, au fost audiate mai multe asistente medicale ce îşi desfăşoară activitatea în această unitate, iar administratorul societăţii a fost condus la sediul Poliţiei Sectorului 3. Pentru clarificarea tuturor aspectelor urmează a fi solicitate la audieri persoanele ce figurează că au obţinut documente medicale de la această clinică", a transmis marţi Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.