Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureş au acţionat, sâmbătă, în zona Creasta Cocoşului, din judeţul Maramureş. pentru salvarea unei tinere de 20 ani, cetăţean belgian, care în urma expunerii prelungite la soare acuza dureri de cap şi o stare de rău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Salvatorii montani împreună cu aspiranţi ai SPJ Salvamont Maramureş aflaţi la pregătire şi patrulare preventivă în zona menţionată au identificat o tânără de 20 ani, cetăţean belgian, venită în vacanţă în Maramureş care în urmă expunerii prelungite la soare acuza dureri de cap şi o stare de rău, aceasta solicitând ajutor de urgenţă, transmite Salvamont Maramureş. 
 
Salvatorii montani i-au acordat primul ajutor şi au coborât-o din zona de abrupt folosind targă UT 2000. 
 
Salvatorii montani au predat persoana echipajului SMURD venit în sprijin care va transporta tânăra la Spitalul Judeţean din Baia Mare pentru investigaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.