Peste 400 de pompieri participă la o acţiune de căutare extinsă a copilului luat de viitură în zona localităţii prahovene Sângeru, la sfârşitul lunii mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU, la căutare participă 426 de pompieri,  iar căutările vor fi concentrate între Sângeru şi Urlaţi, pe ambele maluri ale râului Cricovul Sărat. 
 
În 31 mai, patru copii cu vârste între nouă luni şi şase ani şi mama lor au fost surpinşi de viitură în localitatea Sângeru, din judeţul Prahova. Femeia a fost salvată de un localnic, iar în zilele următoare au fost găsite şi trupurile a trei dintre copii.
Atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul Vioroca Dăncilă au făcut la acel moment apeluri pentru căutarea copiilor şi pentru sprijinirea familiei.

“Am primit cu profundă tristeţe vestea teribilă despre tragedia produsă  în comuna prahoveană Jugureni, unde trei copii şi-au pierdut viaţa, iar al patrulea este dat dispărut. Pentru un părinte nu există durere mai mare. Transmit întreaga compasiune familiei îndurerate şi o asigur de tot sprijinul în aceste clipe de grea încercare”, afirma premierul Viorica Dăncilă.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.