Salvamontiştii şi polţiştii de frontieră din Maramureş caută, luni, un ucrainean de 35 de ani cu care nu s-a mai putut lua legătura încă de duminică seară. El trecuse graniţa şi intenţiona să ajungă în localitatea Bistra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş împreună cu colegii de la Poliţia de Frontieră Maramureş în zona Vf Pop Ivan, Vf Şerban. Apelul venit prin 0SALVAMONT de la o persoană din Ucraina care ne informa despre faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani a trecut ieri graniţa încercând să ajungă în localitatea Bistra, dar de aseară de la ora 21.00 nu s-a mai putut lua legătura cu acesta, telefonul fiindu-i închis şi intrându-i mesageria în limba română”, au transmis, luni, salvamontiştii din Maramureş.

Potrivit acestora, operaţiunea de căutare - salvare a început, iar salvatorii vor aborda două rute pe unde cetăţeanul ucrainean ar fi putut trece.

”Vremea este rea, în zona semnalandu-se ceaţă, zăpadă şi vânt care viscoleşte zăpadă”, au mai transmis salvamontiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.