Un accident spectaculos a fost surprins de camerele de supraveghere în Râmnicu Sărat, unde un camion a trecut cu partea din faţă peste o tânără care se afla pe trecerea de pietoni. Femeia s-a ghemuit sub vehicul şi a scăpat fără răni, ieşind de sub maşină pe propriile picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.blitz24.ro,  care a publicat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, tânăra se angajase în traversarea DN 2 E85 pe trecerea de pietoni din dreptul unor cabinete medicale din municipiul Râmnicu Sărat, iar şoferul unui TIR nu a observat-o şi şi-a continuat drumul.

Tânăra a fost lovită, şi ajunsă sub camion s-a ghemuit, astfel încât nu a fost rănită, deşi camionul a trecut cu partea din faţă peste ea.

Şoferul şi-a dat seama ce a făcut şi a oprit, iar pe imagini se poate vedea cum tânăra iese de sub TIR prin spatele roţii din dreapta faţă.

Potrivit IPJ Buzău, şoferul TIR-lui, un sucevean de 34 de ani, a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.