O autoutilitară care transporta cereale şi un camion fără încărcătură au fost implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DN 25 Movileni-Şendreni, în judeţul Galaţi. Accidentul a fost urmat de un incendiu care a distrus complet camionul. O persoană a fost rănită. Traficul este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii furnizate de ISU Galaţi, în accident au fost implicate două autovehicule - o autoutilitară care transporta saci cu cereale şi un autocamion, fără încărcătură.

FOTO: ISU Galaţi
FOTO: ISU Galaţi

În urma impactului a izbucnit un incendiu la capul tractor al autocamionului, incendiu care, până la sosirea echipajelor de pompieri, s-a propagat şi la remorcă. Pompierii sosiţi cu 5 autospeciale - 3 de stingere, descarcerarea şi o ambulanţă SMURD - au încercat să stingă focul, însă flăcările au distrus în totalitate.

În urma accidentului, persoană a fost rănit, fiind conştientă, neîncarcerată.

Circulaţia pe DN 25 Movileni-Şendreni este blocată. S-a solicitat sprijin la Primăria Şendreni în vederea trimiterii unui utilaj de tractare, pentru degajarea carosabilului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.