Două maşini s-au ciocnit, duminică, pe Valea Oltului, în localitatea sibiană Boiţa. O femeie a rămas încarcerată, fiind scoasă de echipajele specializate. Alţi doi tineri au fost răniţi toţi trei fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic si o autospecială de stingere pe DN 7, localitatea Boiţa, la un accident rutier produs între două autoturisme”, a transmis ISU Sibiu.  

Instituţia a precizat că s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex feminin de aproximativ 48 de ani care a fost transportată la spital cu traumatism de bazin. 

”Alte 2 persoane, un bărbat de circa 22 ani şi o femeie de circa 21 de ani au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajele SMURD, cu traumatisme minore”, a mai precizat sursa citată.  

Centrul Infotrafic a precizat că două autoturisme au fost impicate într-un accident produs pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 249, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, traficul desfăşurându-se pe un fir, alternativ.  

”Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă pe un carosabil umed, adaptată condiţiilor de drum, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului”, au transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.