O maşină a intrat, vineri seară, în zidul unei case din Târnăveni, judeţul Mureş, iar două persoane sunt inconştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Impact violent al unui autoturism intrat într-o casa în municipiul Târnăveni, str. Soimilor. Autoturismul este avariat în proporţie de 90%. Sunt două victime de sex masculin, cod roşu-inconştiente, una a fost descarcerată şi o victimă se află în afara autoturismului, lângă carosabil”, a transmis ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că ambelor victime li se acordă primul ajutor de către echipajele medicale aflate la faţa locului după care urmează să fie transportate la CPU Târnăveni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În urma impactului sunt scurgeri masive de combustibil, pompierii aflaţi la fata locului intervin pentru curăţarea drumului”, a mai precizat ISU.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.