Un autotren care transporta utilaje agricole şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe un drum judeţean din Maramureş, iar o persoană a rămas încarcerată, fiind scoasă de echipajele de intervenţie. Trei persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 17.00 am fost anunţaţi despre producerea unui accident rutier pe DJ 193, pe raza localităţii Ardusat. În accident au fost implicate un autotren, care transportă utilaje agricole şi un autoturism”, a anunţat, miercuri, ISU Maramureş.

Sursa citată a precizat că o victimă a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia echipajului specializat.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor SMURD, din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare, respectiv a punctului de lucru Şomcuta Mare, cât şi o autospecială de stingere de la Secţia Fărcaşa.

”În autoturism se aflau 4 persoane, din care 3 sunt transportate la spital, de către echipajele medicale, inclusiv victima, care a fost extrasă din autoturism”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit împrejurările producerii accidentului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.