Un TIR şi o maşină s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, în judeţul Vaslui, iar o persoană care rămăsese încarcerată nu a putut fi salvată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă)  şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evacuarea, evaluarea şi acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe DN 24, în raza localităţii Şapte Case, comuna Costeşti”, anunţă, vineri, ISU Vaslui.

Sursacitată a precizat că în accident sunt implicate două autovehicule: un autotren şi un autoturism, în cele două autovehicule aflându-se cel puţin două persoane.

O persoană a fost încarcerată, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea ei din maşină, dar nu a putut fi salvată de către echipajele medicale.

Şoferul autocamionului a fost evaluat, i s-a acordat primul ajutor, însă a refuzat transportul la o unitate medicală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.