Un TIR şi o maşină s-au ciocnit, miercuri, pe DN 24, în Iaşi, conducătorul autoturismului fiind încarcerat. Mai multe echipaje de pompieri, medicale şi de Poliţie acţionează la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Iaşi intervine, miercuri dimineaţă, la un accident rutier produs în municipiul Iasi, şoseaua Bucium, curba Paun.

”În evenimentul rutier au fost implicate un TIR şi un autoturism, a rezultat o singură victimă, conştientă, cooperantă, încarcerată, (conducatorul auto al autoturismului implicat), se acţionează pentru descarcerarea acesteia”, precizează ISU Iaşi.

Centrul Infotrafic menţionează că evenimentul rutier a avut loc pe DN 24, traficul în zonă fiind complet blocat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, localitatea Păun, judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. În urma impactului a rezultat o victimă, care este asistată medical la faţa locului. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a transmis Infotrafic.

 

Se estimează reluarea traficului în jurul orei 10:00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.