Un accident rutier s-a produs, vineri seară, pe DN 2, la ieşire din judeţul Buzău spre Vrancea. Trei maşini s-au ciocnit, două persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Buzău anunţă, vineris eară, că echipajele intervin la un accident pe DN2E85, la ieşire din judeţul Buzău spre Vrancea.

”Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcţia Râmnicu Sărat către Focşani de către un şofer în vârstă de 35 de ani, din Constanţa şi alte două maşini care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau doi bucureşteni, în vârstă de 54, respectiv 60 de ani”, a transmis sursa citată.

Potrivit poliţiştilor,  accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din maşina constănţeanului, o femeie de 29 de ani, respectiv un minor de 3 ani, aceştia fiind preluaţi de ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul în zona accdentului este perturbat, fiind dirijat de poliţişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.