Doi adulţi au murit, iar doi copii au fost grav răniţi vineri dimineaţă, în urma ciocnirii a două autovehicule pe autostrada A1,sensul de mers Traian Vuia-Timişoara. Persoanele aflate în una dintre maşinile implicate au părăsit locul accidentului,potrivit ISU Timiş. Poliţiştii au identificat proprietarul maşinii care a provocat accidentul de pe autostrada A1 din Timiş, acesta fiind şi principalul suspect al accidentului de pe autostrada Lugoj – Timişoara. Bărbatul a fost prins într-o haltă CFR, de unde intenţiona să ia un tren pentru a fugi. Unul dintre cei doi copii răniţi în accident a decedat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Timiş: Accidentul de pe A1 a fost provocat de un şofer care a circulat pe contrasens. Unul dintre copiii răniţi a decedat la spital

 

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timişoara.
În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se aflau trei adulţii şi doi copii, doi dintre adulţi, iniţial încarceraţi, fiind ulterior declaraţi decedaţi.
Cei doi copi, de 6 şi 9 ani, au fost transportaţi la spital inconştienţi, în stare comatoasă, împreună cu tatăl lor,  care nu a necesitat îngrijiri medicale. 
Conform ISU, despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc date deoarece au părăsit locul accidentului.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.