Un accident în care au fost implicate şase autovehicule s-a produs, joi, în municipiul Cluj-Napoca, după ce un autobuz al companiei de transport public a lovit ambulanţă care staţiona, în coloană, ulterior, autobuzul a lovit un autoturism parcat, iar alte trei autoturisme aflate în faţa ambulanţei s-au ciocnit. În urma accidentului, un asistent medical din autospeciala SAJ a fost rănit uşor, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc joi dimineaţă, pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicate şase autovehicule.
 
"Din primele informaţii, iniţial s-a produs o coliziune faţă-spate, între un vehicul – mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcţia gării spre centrul municipiului, şi o autospecială SAJ, aflată în aşteptare, în coloană, pe strada Horea. Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroşat un autovehicul aflat parcat, iar între 3 autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni faţă-spate", a informat Poliţia Judeţeană Cluj.
 
În urma accidentului, un bărbat de aproximativ 41 de ani, din Cluj-Napoca, asistent medical din autospeciala SAJ, a fost rănit uşor, fiind transportat la o unitate de specialitate pentru evaluări.
 
Potrivit sursei citate, testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.